Rent solsken!

Ja alltså, hade jag vetat om att det skulle bli så fint väder så skulle jag försökt klämma in tvättpasset någon annan tid på dagen.. Suck! 

Idag har vi påbörjat medicineringen och vi har ännu inte märkt av någon skillnad men jag antar att det tar nån timme innan den verkar ordentligt. Vi ska ta en sväng till Jeffs systeryster där Jamal lätt blir rastlös av sig (och därmed jobbig) och det är ett perfekt tillfälle att läsa av om det skett någon "förändring" i beteendet. 

Eftersom vi har litegrann att göra på schemat idag så ska jag invänta badrummet så jag kan duscha och vakna till ordentligt, förbereda tvätt och div andra sysslor som ska utföras när man äntligen är "ledig". 


Såhär fin himmel har vi idag, solen lyser och det är ingen risk för varken regn eller snöblask! Love it!!

Åh måste få skriva av mig; igår signade jag kontrakt med min arbetsgivare, har varit uthyrd av ett bemanningsföretag i 2månader och blev nu igår avtackad och överrekryterad direkt till HLC där jag jobbar. Detta innebar att jag gick från ekonomiassistent till redovisningskonsult och en mindre löneökning ingick i avtalet. Snacka om att jag är glad. Samtidigt så förtjänar jag det. Jobbar man hårt helhjärtat med en god attityd så kan man komma långt!! 😃

Nu är duschen ledig, så jag smiter nu! 


Kommentarer
Postat av: cassie

Hoppas ni märker något och det blir bättre. Jag går inte på något för mitt för är inte en enda läkare som vill ge mig något utan dom tror jag kan komma över alla mina problem jag har med min diagnos. När dom hör att jag håller på med yoga och feng shui. Men där emot går min bror på medicin för sina diagnoser och vi märkte stor skillnad när han hade tagit det några dagar. Han är inte alls som han var när han var liten.

Ja det var jobbigt. Men i natt fick jag sova ifred :)

Jag kan slappna av och sånt lätt via yoga, meditation. Men att ha det och sen vara överskänslig för energi så blir det lite svårt just med andar. Jag märker lätt av energi runt mig med andar när dom väl kommer men känner också av från folk som lever när dom är runt mig. Visst kan jag ge tips om jag har något när jag läser :)

I slutet av förra året började jag smått komma över mina "rädslor" eller vad jag ska kalla dom så har börjat bli bättre och kommit över en del saker som har varit jobbigt i mitt liv.

2014-03-22 @ 13:08:11
URL: http://luciferz.blogg.se
Postat av: elin - mode & inspiration

Härlig blogg :)

Svar: Tack detsamma! :)
Kaos i Storstan'

2014-03-23 @ 16:09:52
URL: http://elinforslov.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: