Utbrott

Tar en liten minipaus från konterandet nu. Kan knappt fatta hur arbetsskadad man är att man knappt unnar sig en paus för hjärnan under dagen. Snart är det i alla fall lunch och magen kurrar.
 
I lördags var första dagen för medicineringen av min son. Det gick inte alls som väntat...
Under dagen hanns det med ett flertal utbrott utan dess like, vissa beteenden som inte alls har visat sig hos Jamal förr och andra som blev otroligt förstärkta. I vanliga fall kan man känna på sig att utbrotten är på väg och man kan oftast styra bort dem när de nalkas men denna gång kom det som en chock alla gånger. Utan att gå in på vidare detaljer om dessa så har vi ändå kommit fram till att Concerta fungerar absolut inte för honom.
 
Jag ringde till BUP-jouren under kvällen när allt lugnat ner sig och berättade om dagen och ifrågasatte om jag verkligen ska ge honom detta dagen efter. Enligt läkaren så ska man nog veta mer om bakgrund och situation men med tanke på det jag berättade blev jag avrådd att fortsätta.
 
Nu imorse ringde jag till vår läkare på BUP som fullkomligt höll med tidigare läkare och vi har nu fått en ny tid inbokad med en läkare och ska se över vilken annan medicin som vi kan ersätta denna med.
 
Det är så svårt när man har en dubbeldiagnos att arbeta med. Jag har hört sedan innan att det kan bli lite trixigt att hitta rätt medicin och rätt mängd. Jag hoppas verkligen att vi kan komma fram till en bra lösning på vår nästa läkartid. Ibland när jag tittat på Jamal vill jag bara gråta för jag tycker så synd om honom. Varje gång jag lider och bara vill dra håret av huvudet så kan jag inte ens tänka mig hur han mår utav allt detta.
 
Men vi får sätta våra förhoppningar till nästa möte och kämpa på tills dess.
 
Nu är det bara ett par minuter kvar till lunch så nu "ska jag bara" köra klart konteringen och slänga i mig lite mat!
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: cassie

Synd att det inte hjälpte. Den funkar kanon för min bror men han har bara ADD och autism. Sen går han på lite annat med. Men tar han inte concertan på morgonen som han ska då märker vi det sen under dagen. MEn som sagt alla är olika fast man har samma diagnos så hjälper ju inte allt. Jag har läst att för vissa som är äldre och har ADHD har rökt en lång tid utan medicin och när dom slutar så blir dom konstiga och får utbrott. Så han fortsatte att röka som vanligt för det hade blivit som hans medicin. Hoppas ni får till något som funkar för han snart. Kommer ihåg hur lätt min lillebror fick utbrott och dom var inte roliga. Jag och syrran fick ofta hoppa in och hjälpa mamma. Han var alltid för hårdhänt och mamma klara aldrig det. Men allt är så lättare när dom hitta rätt medicin.

Känner också igen det där att man går upp och ner själv som du skrev i senaste inlägget. Har inte mått alls bra dom senaste 3 veckorna men kom på kanske orsaken till det för 2 dagar sen efter jag fick ett återfall med en ångestattack. har inte haft dom på nästan 2 år för allt har varit bra. Men nu kom det en och jag mådde jätte dåligt. Men nu när jag fatta beslutet att inte plugga matte än så har jag börjat må bättre och är tillbaka i balans och är på väg upp på benen igen :)

2014-04-04 @ 22:38:06
URL: http://luciferz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: